بخش Active Users (کاربران فعال) در گوگل آنالیتیکز
در نوشتار مروری بر بخش Audience (مخاطبین) در گوگل آنالیتیکز، بخش های مختلف مرور شدند. در بخش Active Users در گوگل آنالیتیکز می توانید آمار مربوط به کاربران فعال سایت خود را با جزییات کامل مشاهده کنید. این آمار، چشم انداز روشنی از نرخ بازگشت کاربران به سایت شما می دهد. این مساله باعث می شود بتوانیم دوره های بازگشت کاربران به سایت خود را تجزیه و تحلیل کنیم. این مساله در مسائل مربوط به سئو دارای اهمیت اساسی است.
مشاهده داده های مربوط به Active Users
به منظور مشاهده گزارش مربوط به کاربران قدم های زیر را انجام دهید:
- وارد حساب کاربری گوگل آنالیتیکز خود شوید.
- وارد بخش مربوط به دامنه سایت خود شوید.
- در ساید بار وارد بخش Reports شوید.
- از بخش مربوط به Audience بخش Active Users را انتخاب کنید.
داده های Active Users در تمام حساب های Analytics موجود است. هیچ تغییری در کد رهگیری لازم نیست.
شاخص ها
داده های مربوط به کاربران فعال در با شاخص های زیر مشخص می شوند:
- کاربران فعال ۱ روزه.
- کاربران فعال ۷ روزه.
- کاربران فعال ۱۴ روزه.
- کاربران فعال ۲۸ روزه.
ارتباط شاخص ها با محدوده تاریخ
شاخص های موجود در گزارش، مربوط به آخرین روزی است که برای گزارش گیری استفاده میکنید. برای مثال، اگر محدوده تاریخ شما از 1 ژانویه تا 28 ژانویه است:
- کاربران فعال 1 روزه: تعداد کاربران منحصر به فردی که در 28 ژانویه (آخرین روز محدوده تاریخ شما) جلسات (sessions) را در سایت یا برنامه شما راه اندازی کردند.
- کاربران فعال 7 روزه: تعداد کاربران منحصر به فردی که از 22 ژانویه تا 28 ژانویه (7 روز آخر محدوده تاریخ شما) جلسات (sessions) را در سایت یا برنامه شما راه اندازی کردند.
- کاربران فعال 14 روزه: تعداد کاربران منحصر به فردی که از 15 ژانویه تا 28 ژانویه (14 روز آخر محدوده تاریخ شما) جلسات (sessions) را در سایت یا برنامه شما راه اندازی کرده اند.
- کاربران فعال 28 روزه: تعداد کاربران منحصر به فردی که از 1 ژانویه تا 28 ژانویه جلسات (sessions) را در سایت یا برنامه شما راه اندازی کرده اند (کل 28 روز محدوده تاریخ شما).
نمایش داده ها
نمودار مربوط به کاربران فعال ۱ روزه به طور پیشفرض رسم میشوند و اطلاعات اضافی در کارتهایی زیر نمودار نمایش داده میشوند.
برای نمایش هر شاخصی کافی است دکمه مربوط به آن را کلیک کنید تا داده های مربوطه در نمودار ظاهر شوند.
با اضافه کردن معیارهای دیگر و تغییر مقیاس محور Y برای تطبیق با مقادیر جدید، ممکن است تغییری در خطوط نمودار مشاهده کنید.
همه این بحث ها به چه معناست
مانند هر کسب و کاری، شما می خواهید میزان علاقه کاربران را پیگیری کنید. این آمار را می توانید در بخش Active Users در گوگل آنالیتیکز بیابید.
اگر اعداد و ارقام به طور مداوم مطابق با انتظارات شما باشد، نقطه موفقیت خود را پیدا کرده اید.
اگر اعداد کمتر از حد انتظار هستند، تلاشهای بازاریابی خود را مجدداً ارزیابی کنید تا ببینید آیا مخاطبان مناسب را هدف قرار میدهید و آیا تبلیغات شما برنده جذب مشتری هستند یا خیر. همچنین می توانید به دنبال هر گونه اطلاعات منفی در رسانه یا محتوای شبکههای اجتماعی باشید که ممکن است بر ترافیک بازدید کاربران از سایت شما تأثیر بگذارد. حتی اگر همه مارکتینگ و تبلیغات اجتماعی مثبت باشد، ممکن است با طراحی سایت یا اپلیکیشن خود موانع فنی را برای کاربران خود ایجاد کرده اید.
در مواردی که تعداد زیادی کاربر فعال 1 روزه دارید، اما این تعداد برای کاربرانی که طولانیمدت از سایت شما بازدید می کنند کاهش مییابد، این میتواند نشانهای از مواردی مانند مشکلات نسخه جدید سایت شما باشد، یا این که اشتیاق اولیه کاربران به تعامل طولانیمدت با سایت شما تبدیل نمیشود. به عنوان مثال، بسیاری از کاربران ممکن است در حال دانلود یک برنامه باشند اما پس از نصب متوجه می شوند که نیاز واقعی آنها را برآورده نمی کند یا برای آنها جذابیت کافی را ندارد.
منبع:
https://support.google.com/analytics/answer/6171863#zippy=%2Cin-this-article